HP® EliteBook x360 1030
Lucrează în liniște de lângă cei dragi cu: HP® Intel® Core™ i7 Processor

Conceput pentru tine.

Oriunde te duce viața.

Este fabricat din aluminiu durabil și optimizat pentru mobilitate. Impresionează prin flexibilitate, securitate de primă clasă și performanță puternică. Datorită raportului ecran/corp de 89% și ecranului tactil antireflex cu senzori de lumină ambiantă, te poți bucura de o calitate uimitoare a imaginii oriunde, în timp ce caracteristica HP Sure View împiedică ochii curioşi să îţi vadă ecranul. Experiență de lucru la un nou nivel!

Ce avantaje îți oferă

noul tău însoțitor portabil?

Elegant și fiabil

Design inovator

HP EliteBook x360 1030 – subţire, foarte uşor şi versatil, impresionează prin aspectul său curat și elegant. Datorită carcasei robuste(/rezistente) din aluminiu cu versatilitate x360 și a ecranului tactil antireflex, poți lucra și în aer liber (oriunde te poartă paşii).

Ai parte de flexibilitate maximă

Carcasa din aluminiu robustă și antiamprentă impresionează prin designul elegant, durabilitate și faptul că este 100% reciclabilă.

Performanță înaltă

Poți face față oricărei provocări de la locul de muncă datorită funcțiilor și instrumentelor de securitate, colaborare și conectivitate de înaltă performanță de la HP. Datorită duratei lungi de viață a bateriei, a conexiunii LAN wireless rapidă și a noilor funcții audio și video, te poți bucura de o experiență de lucru oriunde, fără a face compromisuri.

Performanță puternică peste tot

Fără obstacole în calea muncii tale Lucrează eficient toată ziua cu Windows 10 Pro și cu funcții puternice de la HP, cum ar fi Wi-Fi 6 rapid cu viteză de ordinul gigabiţilor .

Rezistență în timp

Cu acumulatorul de încărcare rapidă HP Long Life (încărcare de până la 50% în doar 30 de minute) și până la 24 de ore de viață a bateriei, ești productiv mereu și oriunde

Securitate absolută

Cu funcțiile de securitate fiabile de la HP ești întotdeauna protejat. Soluțiile în continuă dezvoltare îți protejează datele sensibile de atacuri și îți asigură liniștea sufletească și munca fără griji.

Securitate oriunde

Lăsaţi-i pe curioşi în întuneric HP Sure View Reflect împiedică instantaneu ochii curioşi să îţi vadă ecranul. Datorită strălucirii reflectorizante care generează un efect de culoarea cuprului, atunci când ecranul este privit din lateral, făcându-l să pară greu de citit.

Navighează fără griji

HP Sure Click oferă protecţie mereu activată şi puternică integrată în hardware. De la BIOS la browser şi dincolo de sistemul de operare, aceste soluţii care evoluează continuu vă protejează PC-ul împotriva ameninţărilor actuale.

Descoperiți celelalte notebook-uri HP

HP EliteBook x360 1040
Cu procesor Intel® Core™ i7

Inovația perfectă pentru munca ta

HP EliteBook x360 1040
Cu procesor Intel® Core™ i7

Elegant, subțire și ușor, HP EliteBook x360 1040 redefinește modul în care lucrezi. Procesorul puternic, conectivitatea wireless și securitatea robustă te mențin conectat și în siguranță alături de colegii și clienții tăi.

Cere oferta mai jos

HP EliteBook x360 830 Cu procesor Intel® Core™ i7

Descoperă un mod confortabil de lucru

HP EliteBook x360 830
Cu procesor Intel® Core™ i7

Descoperă un stil confortabil de lucru. Acum lucrezi mai eficient decât oricând. HP EliteBook 840 este proiectat cu o nouă experiență audio bazată pe inteligență artificială. Acest notebook de afaceri este ultra-ușor și subțire, cu un raport ecran/corp de 85% și o tastatură silențioasă și confortabilă.

HP EliteBook 840 Cu procesor Intel® Core™ i7

Ai control asupra zilei tale de lucru

HP EliteBook 840 Cu procesor Intel® Core™ i7

Faci față oricăror provocări la job indiferent de locația în care te afli cu HP EliteBook x360 830. Datorită autonomiei mare a acumulatorului și performanței puternice, poți lucra eficient și productiv oriunde.

HP Elite seria Dragonfly

Păstrează legătura de aproape oriunde.

HP Elite Dragonfly
Cu procesor Intel® Evo™ și vPro®

Mai ușor decât aerul

Grație unei greutăți de sub 1kg, laptopul HP Elite Dragonfly
asigură o mobilitate dincolo de ce te-ai putea aștepta.

Intel® Evo™ și vPro®

Sistem audio Bang & Olufsen

Wi-Fi 64

Calibrare audio HP5

HP Elite Dragonfly Max
Cu procesor Intel® Evo™ și vPro®

Cameră cu 5MP32

Pentru o experiență mai bună în timpul videoconferințelor.
Intel® Evo™ și vPro®

Sistem audio Bang & Olufsen

Wi-Fi 64

Calibrare audio HP5

Cere oferta mai jos

Contactați-ne pentru a vă pregăti cea mai bună configurație personalizată

HP Intel