Cel mai sustenabil

portofoliu de
stații grafice din lume

PERSONALIZEAZĂ-ȚI
STAȚIA DE LUCRU

Portofoliu Stații de Lucru

Portofoliul de stații de lucru HP oferă utilizatorilor aflați în continuă mișcare puterea, performanțele dar și mobilitatea necesară pentru a le satisface nevoia de a lucra practic de oriunde.

Aceste stații de lucru de înaltă performanță sunt proiectate pentru a surclasa computerul obișnuit și pentru a-ți oferi soluții eficiente chiar și pentru cele mai grele sarcini de lucru cum sunt proiectarea 2D sau preluările 3D.

Stațiile de lucru fac parte din cel mai sustenabil portofoliu de computere din lume, cu carcase de difuzoare pentru care a fost folosit plastic recuperat din apropierea oceanelor, care altfel ar fi putut ajunge în ocean, dar și ambalaje realizate 100% din materiale provenite din surse sustenabile.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI
STAȚIA DE LUCRU

Sustenabilitate

Sustenabilitatea a făcut parte din ADN-ul HP de când compania a fost înființată, în urmă cu peste 80 de ani. Astăzi, sustenabilitatea este integrată inclusiv în produsele pe care le livrăm clienților noștri.

Continuăm să ne îndreptăm către o economie circulară și cu emisii scăzute de carbon, provocându-ne pe noi înșine să oferim soluții inovatoare care să ridice ștacheta pentru noi și industria din care facem parte.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI
STAȚIA DE LUCRU