SUITA DE APLICAȚII HP WOLF PRO SECURITY OFERĂ PROTECȚIE CONTINUĂ, SUSȚINUTĂ DE HARDWARE ȘI SOFTWARE INTELIGENT.

ALEGE SĂ LUCREZI SIGUR DE ORIUNDE!

PREZENTARE GENERALĂ A SERVICIULUI

HP Wolf Pro Security te ajută să îți protejezi organizaţia prin instalarea, pe calculatoare, a unei suite de aplicații de securitate care oferă protecție pe mai multe niveluri.

Prin abordarea bazată pe protecţia calculatoarelor, se reduce riscul atacurilor și le oferă utilizatorilor libertatea de a lucra fără a le afecta productivitatea și fără a creşte volumul de lucru al echipei de IT.

PROTECŢIE

HP Wolf Pro Security oferă protecţie avansată, pe mai multe niveluri.

Structura bazată pe inteligență artificială ultilizată de HP Wolf Pro Security folosește o combinație de tehnologii de învățare automată (machine learning), învățare automată (deep learning) și alte tehnici precum și posibilitatea de a recunoaște fișiere purtătoare de viruși, analizând carateristicile acestora și nu bazându-se pe semnături unice.

HP Wolf Pro Security poate detecta cu success malware „zero day” și totodată blochează amenințări cunoscute fără să fie necesar un update al calculatorului.

În plus, HP Wolf Pro Security protejează angajaţii împotriva celui mai frecvent tip de încălcări: atacurile de phishing care vizează acreditările. Caracteristica de protejare a identităţii din cadrul HP Wolf Pro Security împiedică utilizatorii să introducă parole pe site-urile web care fură acreditări, pe care acestea le pot lansa automat de la un link de phishing din e-mail, dintr-un client de chat, dintr-un PDF sau alt fişier.

 

Tehnologia de izolare de tip enterprise, folosită de HP Wolf Pro Security este ultima linie de apărare, identificând chiar şi ameninţările invizibile care ar fi putut trece neobservate de către alte programe de protecţie instalate pe calculatoare. Odată descoperite acestea sunt inactivate.

Protecția prin izolare, implementată la nivel de hardware, permite deschiderea fișierelor atașate la email cât și a conținutului descărcat de pe unități USB pe propria mașină virtuală securizată. Acestea pot fi deschise, editate, printate și salvate în deplină siguranță pe propria mașină virtuală.

Cât timp sunt deschise aplicaţiile sunt monitorizate automat pentru identificarea eventualelor ameninţări, iar HP Wolf Security Controller oferă o analiză completă a procesului de combatere a atacului pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine natura ameninţării şi să vă protejaţi împotriva atacurilor viitoare.

Prin combinarea acestor tehnologii avansate complementare, serviciul HP Wolf Pro Security oferă dispozitivelor dvs. protecţie proactivă în timp real, pe mai multe niveluri.

Statistici

HP Wolf Pro Security le oferă statistici utile clienţilor prin intermediul HP Wolf Security Controller, o platformă de analiză a securităţii eficientă. Echipele dvs. IT pot să monitorizeze starea de protecţie a dispozitivelor, să consulte rapoarte şi să primească alerte privind dispozitivele neprotejate și de blocare / întrerupere a acțiunii de amenințare, totul dintr-un tablou de bord unificat, bazat pe cloud.

Detalii

MONITORIZARE ŞI GESTIONARE DE CĂTRE EXPERŢI

Spre deosebire de soluţiile software standard, HP Wolf Pro Security este livrat ca serviciu monitorizat. Experţii în securitate HP implementează şi gestionează politicile de configurare şi de securitate, inclusiv aplicarea politicilor de securitate în scopul izolării ameninţărilor în numele tău. După înregistrarea dispozitivelor, experţii HP Security monitorizează starea de protecţie a securităţii dispozitivelor şi efectuează investigaţii şi analize ale procesului de combatere pentru ameninţări zero-day, pentru a te ajuta să te protejezi mai bine împotriva atacurilor viitoare.

Detalii

NOTEBOOK-URI ELEGANTE, DEDICATE COMPANIILOR,
CU PROCESOARE INTEL® CORE™ ȘI HP WOLF PRO SECURITY